Over ons

Je warm houden, dat is ons absolute doel met het verkopen van de thermo kleding van Heatkeeper. Heatkeeper is een Nederlands merk en biedt zeer betaalbare thermokleding. Ideaal voor in ons koude kikkerlandje! Het hele jaar kun je bij ons terecht voor al je thermokleding wensen.

Thermo kleding om in te leven

Koude ledematen fix je door warme thermo kledingstukken te dragen. Door het goed afdekken van je hoofd, handen en voeten; zul je merken dat je het al aanzienlijk minder koud krijgt. Wij geloven in betaalbare thermokleding zodat je je er geen zorgen om hoeft te maken tijdens het dragen. Zo kun je nog eens een handschoen verliezen op school of het jezelf vergeven als je muts van je hoofd waait tijdens het zeilen.

Sociale verzending

Uniek aan onze webshop is dat we alle bestellingen verzenden met een team dat bestaat uit mensen die om wat voor reden dan ook een afstand hebben opgebouwd tot de reguliere arbeidsmarkt. Door bij ons aan de slag te gaan, stimuleren wij de leden van ons team dat werken leuk en stimulerend kan zijn! Jouw bestelling via onze webshop helpt zo dus direct iemand aan relevante werkevaring.