Verzendinformatie

Verzendkosten

Hieronder vind je een overzicht van de verzendkosten binnen Nederland en België. Deze kosten worden direct weergegeven bij het afrekenen. Bij bestellingen boven de €29 zijn de verzendkosten gratis. Bij kleinere bestellingen worden er verzendkosten in rekening gebracht.

LandHuisadres PostNL-pakketpunt Retourkosten Boven de €29)
Nederland €4,95€4,452,95Gratis
België €6,00€5,502,95Gratis

Verzendinformatie

Vragen over de verzending van je bestelling? Hieronder kun je een overzicht vinden van de verzendkosten en de belangrijkste informatie over het ontvangen van je bestelling. Mocht je toch nog andere vragen hebben kun je ons het beste bereiken via de e-mail. 

Verzending van je order

UIteraard zorgen wij ervoor dat je bestelling naar het juiste adres verzonden wordt. Vaak is dit gewoon naar het huisadres, maar mocht dit een keer niet zo goed uitkomen kun je er ook voor kiezen om het te verzenden naar een afhaalpunt PostNL. Dit is handig als je niet thuis bent maar ook goedkoper!

Verzendmethoden

Thuis bezorgd

Voor verzending naar huisadressen gebruiken wij de pakketdienst PostNL. Nadat wij het pakket aan PostNL hebben afgegeven krijg je een bericht van ons, waarin de Track & Trace code staat zodat je exact kunt volgen waar je pakket is. Doorgaans duurt het 1-2 werkdagen tot je pakket wordt bezorgd.

PostNL pickup-point

Het is ook mogelijk om je bestelling te laten verzenden naar het voor jou dichtstbijzijnde PostNL pickup-point. Deze optie kun je selecteren bij het afrekenen van je order. Voor een overzicht met PostNL pickup-points willen we je graag doorverwijzen naar de website van PostNL zelf. (https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/afhalen-op-postkantoor/)

Bestelling volgen

Track & Trace 

Iedere bestelling krijgt zijn eigen en unieke tracking code. Zodra het pakket is aangemeld bij de vervoerder wordt deze tracking code gegenereerd en naar het door jouw opgegeven e-mailadres verzonden. Met deze code kun je eenvoudig bekijken wanneer de levering van je pakket plaats zal vinden. Dit kun je bekijken op https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace//

Levertijd 

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 geplaatst zijn worden dezelfde dag nog verzonden. Vaak ontvang je het pakket dan binnen 1 of 2 werkdagen. Voor België geldt een langere levertijd. Houd hierbij rekening met 3 of 4 werkdagen. 

Mocht een product tijdelijk niet op voorraad zijn, dan zul je hier via de mail over in kennis gesteld worden.Heb je vragen over de status van je bestelling? Bel ons dan gerust!

Niet thuis?

Ben je niet thuis op het moment dat de bezorger aan de deur staat? Dan ontvang je een kaartje in je brievenbus met daarop een pakket informatienummer. Via https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/ kun je met dit nummer het afhaalpunt opzoeken of soms een nieuwe bezorgafspraak inplannen.