Retourinformatie

Bent u niet tevreden over uw aankoop, of heeft u de verkeerde bestelling ontvangen? Geen probleem!! Dit zullen wij voor u oplossen. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft om te ruilen of uw bestelling te retourneren. Voor vragen kunt u ons het best bereiken via de mail.

info@heatkeeperthermo.nl   

Bestelling retourneren samengevat:

  • Tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u deze annuleren en voor retour aanmelden.
  • Bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na annulering geretourneerd worden.
  • De geretourneerde producten zijn onbeschadigd, ongedragen, niet gewassen en verkeren in een originele staat met intacte verpakking.
  • De kosten van de geretourneerde producten worden binnen 14 dagen na retour aanmelding door ons teruggestort. Let op!! Voor het retourneren brengen wij €2,95 in rekening!!
  • De verzendkosten van deze en van een eventuele nieuwe bestelling zijn voor onze rekening.
  • Bestelling verkeerd of beschadigd ontvangen? Neem dan contact op via: info@heatkeeperthermo.nl  

Hoe werkt het retourneren?

Stap 1: Neem contact met ons op

U wilt uw bestelling omruilen of retour sturen. Stuur ons dan een e-mail of gebruik het contactformulier.

Stap 2: Verpakken en versturen

Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn. Op basis van de staat waarin we ze ontvangen, behouden wij het recht om de producten te weigeren. Vergeet niet om bij uw retourzending ook het bestelnummer en de gewenste actie te vermelden.

Het retour adres wordt automatisch op het label geprint. Plak dit label duidelijk op het retourpakket. Geef het pakket af bij een PostNL-punt (locaties: postnl.nl/locatiewijzer). Bewaar het verzendbewijs goed, hiermee kunt u uw retourzending volgen.

Stap 3: Omruilen en vergoeding kosten

Wanneer u uw pakket wilt ruilen, sturen wij u de gewenste producten toe na ontvangst van het geretourneerde pakket. Het vergoeden van de kosten van de bestelling en de verzendkosten gebeurd wanneer wij de producten correct en in goede staat hebben ontvangen en je retour binnen de garantietermijn valt. Let op!! Retourneren kost €2,95. Wij zullen dit bedrag inhouden op het retourbedrag.

Indien de te retourneren producten ondeugdelijk of door ons toedoen onjuist zijn ontvangen kunt u naast de kosten van de bestelling en de verzending ook de retour verzendkosten vergoed krijgen. Let op, indien u een verkeerde kleur, maat of type product besteld hebt of het product niet naar uw smaak is, zullen wij de retour verzendkosten niet vergoeden.

Wanneer is retourneren mogelijk?

Indien de bestelde producten in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeren kunnen deze geretourneerd worden. Producten die gedragen of gewassen zijn kunnen wij niet terugnemen. Wees altijd voorzichtig met verpakken, openen of beschadigen.

Als u iets terug wil zenden moet de verpakking zo intact mogelijk en het liefst geheel onbeschadigd zijn. Denk hierbij aan alle kaartjes, doosjes, labels en stickers. Het is niet noodzakelijk om de verpakking open te scheuren om te bepalen of u het product wilt houden of retourneren.

Herroepingsrecht

Tot 14 dagen na het ontvangen van uw bestelling kunt u zonder opgave van reden uw order retourneren. Dit kunt u doen door ons te melden wat u wilt retourneren. Via de knop retourzending aanmaken hieronder kunt u uw retour aanmaken. Na het aanmelden van uw retour heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de product(en) daadwerkelijk terug te sturen.

U krijgt zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding het volledige orderbedrag of de kosten van de geretourneerde producten inclusief verzendkosten terugbetaald. Wegens extra kosten zullen wij voor geretourneerde artikelen die buiten onze fout of gebreke geretourneerd of geruild worden €2,95 in rekening brengen tijdens het retourproces.

Let op!! Retourneren kost €2,95

Als de producten door ons toedoen niet juist waren zullen er geen extra kosten in rekening gebracht worden. Indien dit van toepassing is wordt het orderbedrag en de kosten van de retourzending teruggestort op het rekeningnummer of het account waarmee de bestelling aanvankelijk is betaald.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij hebben het recht te wachten met terugbetalen totdat de geretourneerde producten door ons ontvangen en goedgekeurd zijn. Op deze manier kunt u bij ons zorgeloos online bestellen.